Preview Mode Links will not work in preview mode

Seriemördarna - Med Magnus Betnér & Erik Rosenberg

May 30, 2019

Var är alla fula människor på kasinona i film och teve? Stämmer myterna om att spriten är gratis i spelrummen? Varför har Magnus ett fönsterhandtag i väskan? Vi snackar om gamblingserier och -filmer i allmänhet, och Las Vegas i synnerhet i detta avsnitt som spelades in på Scalateatern den 9:e maj.


May 22, 2019

Vilket är USA:s mest brottstyngda stad? Är David Simon världens mest framgångsrika serieskapare? Seriemördarna snackar hårdkokta snutar och snutserier och allt som hör därtill.


May 15, 2019

Den 16 maj premiärkördes podden live på Scalateatern i Stockholm, och det första ämnet för kvällen var rymden. Magnus och Erik diskuterar All tid och allt rum - då, nu och sedan. Det som är universum med andra ord, så klart med utgångspunkt i seriernas värld!


May 8, 2019

Vad kan ha åldrats med värdighet? Hur smetigt var egentligen Lilla huset på prärien? Och är Zeb Maccahan fortfarande cool? I veckans seriemördarna går vi tillbaka till vår ungdoms serier och funderar över vad som var bra och vad som var dåligt.


May 1, 2019

Är Galenskaparna roliga? Hur mycket påverkade Micke Lindgren den kreativa processen hos Henrik Dorsin i Grotesco? Vi diskuterar svenska humorgruppers rolighet och orolighet genom åren.