Preview Mode Links will not work in preview mode

Seriemördarna - Med Magnus Betnér & Erik Rosenberg

Oct 31, 2019

Seriemördarna lajvar Café Norrköping på Sagateatern i Borås. Dagens tema är legal / courtroom, och utöver att snacka Goliath, Suits och Lagens änglar drar Erik en anekdot om domstolsbesök som underhållning. Magnus lanserar idén om Ally McBeal som parbesöken på toalettens uppkomst.


Oct 24, 2019

Vad har frågan om videofilmers omslag med Britt-Crime att göra? Och varför vill Magnus bli snickare? Vad är det med det  konstanta brittiska pissvädret? Det egentliga temat är just Britt-Crime, och vi snackar allt från Luther till Morden i Midsomer i veckans Seriemördarna. Även denna vecka är vi kvar hos...


Oct 17, 2019

"Det är en sopig kille och en ännu sopigare tjej som sabbar hela serien" är ett av  Magnus sätt att beskriva en serie han faktiskt tycker om. Veckans Seriemördarna spelades in på fantastiska Standup Palladium i Växjö vilket skapade ett eko ni får på köpet. Temat för detta avsnitt är media, recensioner och...


Oct 9, 2019

I samarbetet med Oslipat spelade vi in ett avsnitt om krigsserier och filmer inför publik på Sofiehof Underjord i Jönköping. Vi snackar så klart om Eriks favoritserie Band of Brothers, men också massor om de stora krigsfilmerna. Dessutom coachar Magnus Erik i Standup.


Oct 3, 2019

Magnus påstår att han hellre ser ALLA andra filmer vi snackar om i dagens avsnitt, och det är många, än något av Bergman. Erik listar The Big Four av amerikanska regissörer. Och så snackar vi om Magnus comeback till Standup-scenen. Allt i veckans avsnitt av Seriemördarna.