Preview Mode Links will not work in preview mode

Seriemördarna - Med Magnus Betnér & Erik Rosenberg

Dec 29, 2020

Veckans avsnitt av Seriemördarna handlar om Steffes och Mogges julhandlande, om Kristerssons potentiella avsmak för Sverigedemokraterna, om Svullos hypotetiska talang, om TV-serierna Rosens namn och Pestens tid, om kärlek kontra lycka, och massor av annat.


Dec 19, 2020

Läsarfrågor för hela slanten blev fokuset i veckans Seriemördarna. Det innebar att vi snackade coronastrategier, kärleksliv, musik, julmust och en del TV-serier.


Dec 13, 2020

I veckans Seriemördarna grottar vi ner oss i de svenska statsministrarna. Eller i alla fall de från andra världskriget och framåt. Det blir i vanlig ordning massor av derails, och vi snackar om så väl Sven Wollters diktaturvurmande, som om Lars Ohly är en skön jävel eller inte. Och så berättar Erik om är han...


Dec 6, 2020

Vi snackar sport, TV-serier, kulturstöd, covid-19 och lite sociala medier i dagens avsnitt av den prisbelönta podcasten Seriemördarna.


Nov 28, 2020

Denna veckas Seriemördarna behandlar standup i allmänhet och specials i synnerhet. Vi snackar om Magnus karriär och de specials han släppt genom åren. Vi snackar också om utvecklingen som rookiekomiker, och hur man lär sig mer.