Preview Mode Links will not work in preview mode

Seriemördarna - Med Magnus Betnér & Erik Rosenberg

Apr 30, 2020

Ekks Mackina eller Ekks Mashiiiina? För ovanlighetens skull är veckans avsnitt ett där vi ramlar in i ett ämne - Alex Garland - istället för ut ur det. Samtidigt hinner vi så klart deraila även det ämnet, bland annat genom att snacka Flashback-rykten, självmordshotell, hororna i Hummelsta och massor av annat.


Apr 27, 2020

Lilla Seriemördarna är en veckoavstämning där vi snackar om allt utom tv-serier. Den här gången blir det introverta vs extroverta, en pissig utsikt, förutsättningslösa möten och lite annat.


Apr 23, 2020

"Om jag inte hör av mig till dig så är det inte för att du har sagt nåt dumt. Det är för att jag inte hör av mig till dig" I veckans avsnitt blir det lite terapisnack. Och så analyserar vi Big Brother. Men framför allt är det ett avsnitt dedikerat till lågbudget, webserier och hemmaprojekt! Vi snackar...


Apr 19, 2020

Lilla Seriemördarna är en veckoavstämning där vi snackar om veckan som gått, och det som faller oss in. Det enda vi inte snackar om är TV-serier och Streaming. I veckans avsnitt tar vi upp fina minnesord efter Adam Alsing, Eriks självförakt efter en gjord intervju, Magnus projekt som är roligare i teori än...


Apr 16, 2020

Har vi någonsin varit så on-topic genom ett helt avsnitt? I veckans podd snackar vi om de största skådespelarikonerna. Vilka ska vara med på listan, vilka ska det inte? Avsnittet finns ute där det ska finnas ute.