Preview Mode Links will not work in preview mode

Seriemördarna - Med Magnus Betnér & Erik Rosenberg

May 27, 2020

Bertil Monegrim! Ska David Sundin spela tolv år? Erik relaterar till män som bussas iväg för att träffa öststatskvinnor. Dessutom har han sett Jonas Strandbergs fina film Somewhere in the crowd there's you. Och så pratar vi kring skildringar av psykisk ohälsa. Skänk gärna en tanke till organisationen Suicide...


May 24, 2020

Varför sitter Magnus i en bil utanför en grundskola? Och håller Erik på med ett försäkringsbedrägeri med sitt gnäll om en pajjad tumme, eller är det bara en vanlig hederlig Google-diagnos? Seriemördarna recappar trivialiter från veckan som gått.


May 20, 2020

"Det måste ju finnas någon form av ömsesidig attraktion. Annars är det ju helt orimligt!" "Vem ska du få i säng med en dokumentär på Netflix?"

Veckans podd handlar om vad vad som är den optimala filmen eller serien är att titta på, om man hoppas på att få ligga med tittarsällskapet efteråt. Dessutom...


May 18, 2020

Stackars Paolo. Milen. Kusinernas vara och inte vara. Stora podcastpriset. Vi pratar om veckan som gått och tar ångra derails under den resans gång.


May 13, 2020

Veckans avsnitt går all-in på en av de senaste decenniernas allra mest ikoniska skådisar. Vi bryter ner Arnies karriär kronologiskt, men hinner så klart att deraila skiten både en och två gånger på vägen.