Preview Mode Links will not work in preview mode

Seriemördarna - Med Magnus Betnér & Erik Rosenberg

Dec 2, 2021

I veckans seriemördarna öser vi ur den ämneshög vi samlat på oss genom att inte spela in på länge. Det blir PR-tips till Sverigedemokraterna, pedofiler, Paolos sista utväg och så spekulerar vi kring när ett styckmord blir ett styckmord.


Nov 4, 2021

"...och plötsligt var de bara där igen. Mannen som en gång bar skägg och vars efternamn är ett av humorns starkaste varumärken bland de som tycker ståuppkomik är roligt, och så derail-mannen som aldrig har någon känsla för en rimlig inledning, och som snart än en gång skulle berätta för lyssnarna hur...


Jul 17, 2021

I ett sista avsnitt innan semesteruppehållet passar vi på att prata om de stora händelserna i vår livstid. Så klart med utrymme för en hel del annat snack och derails. Vi ber om ursäkt för att ljudet bitvis är lite svajjigt, men vi väljer att se det som patina och autenticitet!


Jun 29, 2021

Magnus och Erik spekulerar i vilka som borde ha fått sommarprata i stället, diskuterar fåglar i stadsmiljö och en hel del annat smått och gott. Fortsättningen på avsnittet finns att höra för Patreons på patreon.com/seriemordarna.


Jun 24, 2021

Erik har grävt sig ner i kvällstidningsrubrikerna, Magnus låter Henke Nyblom influera hans dotter, det snackas om att utrycka kärlek offentligt, och en hel massa annat i den alternativa verklighet som skapas i den prisbelönta podcasten Seriemördarna.