Preview Mode Links will not work in preview mode

Seriemördarna - Med Magnus Betnér & Erik Rosenberg

Feb 28, 2021

Magnus Betnér gör även podden Betnér / Mattisson med komikerkollegan Henrik Mattisson. Detta är ett bonusavsnitt från den podden, vilken du annars hittar på underproduktion.se. 


Feb 26, 2021

Är Erik fortfarande kär? Och i vem? Är det besvarat? Det är dags för ett bonusavsnitt för att reda ut de här frågorna på allvar, och dessutom gräva djupare i ett annat ämne. 


Feb 21, 2021

Vem är världens mest överskattade artist? Vilket är det bästa "vuxentipset"? När gråter vi? Är det vanligt att Seriemördare dödar lite på fritiden? Veckans Seriemördarna har alla svaren, och mer därtill.


Feb 13, 2021

Erik namnger The Vällingby Swag samt försöker casta Magnus till både dubbad film, lekprogram och dokusåpor. Sen snackas det satanism samt litteratur från Bonniers ungdomsböcker till Stephen King och John Ajvide Lindqvist.


Feb 6, 2021

Veckans avsnitt av Seriemördarnas spelas in under ett samtal på appen Clubhouse, där lyssnarna kunde vara med och höra inspelningen direkt, och ställa frågor till oss efteråt. Temat var sociala medier och interaktion online. I vanlig ordning hann vi dock med en hel del annat snack, som busringningar och varför...