Preview Mode Links will not work in preview mode

Seriemördarna - Med Magnus Betnér & Erik Rosenberg

Apr 25, 2022

Elon Musk. Det är en bomb. Grabbig stämning på Big Ben. Han har en riktig metoo-aura. Och lite bögporr. Ungefär så kan man väl sammanfatta veckans avsnitt av Seriemördarna. 


Apr 15, 2022

Magnus har funderat över en dödsruna över Erik. Vi snackar biogodis, föräldraskap, standup och Jerry Buss. Och så är vi sist på Will Smith-bollen. Med stolthet. Allt i podden som en gång var Sveriges bästa i sin genre.  Dessutom inspelad öga mot öga. 


Mar 20, 2022

Vi snackar otur när man tänker, social ångest, företeelser som tas på alldeles för stort allvar och mycket annat. Allt i den en gång prisbelönta film- och TV-seriepodcasten Seriemördarna.


Feb 26, 2022

Får man säga vad som helst? Yttrandefrihet, krig i Ukraina, Joe Rogan, cancel culture, PR-maskinerier och influencers. Erik har förargat en komikerkollega och Magnus blir irriterad igen. Veckans Seriemördarna böljar som vanligt högt och lågt på derailens förlovade hav. Nytt avsnitt av Seriemördarna har släpps...


Feb 20, 2022

Erik och Magnus pratar om Magnus medverkan i Alla mot Alla, en diskussion som blir en känsla genom hela känsloregistret, från Magnus hjärtliga lycka till Eriks oklädsamma missunsamhet. Och så blir det så klart massor av derails, och även en del film- och serietips.